Arrangementsgruppen

I denne gruppe arbejder vi med ture og arrangementer. Vi laver alt fra hyggelige ture ud i naturen i København til årsmøder, affaldsindsamlinger osv. 

Kontakt Sine Kaas på sinekaas@yahoo.dk og hør mere. 

 

Miljøgruppen

I Miljøgruppen arbejder vi med byplanlægning, affald, spildevand, luftforurening. Vi holder øje med om kommunen gør det godt nok, og giver os til kende, hvis det ikke er tilfældet bl.a. ved at indgive høringssvar til lokalplaner mm.

Kontakt Ole Damkjær på ole.damsgaard@outlook.dk og hør mere.

Naturgruppen

Her arbejder vi med naturen i byen, parkerne, de større naturområder i f.eks. Utterslev Mose og Amager Fælled. Du kan se en udvidet beskrivelse her.

Vi mødes en gang hver 14. dag og gennemgår aktuelle sager. Sammen skriver vi eventuelle klager og følger forløbet frem til sagens afgørelse.  

Kontakt Ove Løbner på o.loebner@vip.cybercity.dk og hør mere. 

 

Webgruppen (mediegruppen)

DN København skal have DNs bedste lokale hjemmeside. Vi laver også nyhedsbreve til vores over 8.000 abonnementer og vi holder vores Facebook-side frisk og opdateret. Så der er masser at lave, hvis du brænder for kommunikation. 

Kontakt Knud Erik Hansen på f@knuderik.dk og hør mere.

 

Nordhavns Naturvenner

Derudover er DN København engageret i arbejdsgruppen Nordhavns Naturvenner, som arbejder for at etablere en stor naturpark. Det er en meget spændende proces, der forener biologi, byplanlægning, lokalpolitik, landskabsarkitektur mm. Nordhavns Naturvenner er en paraplyorganisation for en lang række grønne organisationer, og DN København var med til at stifte organisationen. Læs mere her: nordhavns-naturvenner.dk