Biodiversitetsgruppen
Vi er ved at samle en gruppe for folk, som gerne vil hjælpe med at styrke biodiversiteten i København. Målet er at videreformidle til Københavns borgere, hvordan vi sammen skaber mere biodiversitet i byen, og at styrke borgerinitiativer for mere biodiversitet.

Læs mere her

 

Mediegruppen
Mediegruppen står for DN Københavns eksterne kommunikation. Vi skriver nyhedsbreve til vores 16.000 abonnementer, holder Facebooksiden frisk og aktuel, opdaterer hjemmesiden m.m. Så der er masser at lave, hvis du brænder for kommunikation – både skriftlig og grafisk formidling.

Læs mere her

 

Miljøgruppen
I Miljøgruppen arbejder vi med byplanlægning, affald, spildevand og luftforurening. Vi holder øje med, om kommunen gør det godt nok, og giver os til kende, hvis det ikke er tilfældet. Bl.a. ved at indgive høringssvar til lokalplaner m.m.

Læs mere her

 

Naturgruppen
Her arbejder vi med naturen i byen, parkerne, de større naturområder i f.eks. Utterslev Mose og Amager Fælled. Vi mødes hver 2. uge og gennemgår aktuelle sager. Sammen skriver vi eventuelle klager og følger forløbet frem til sagens afgørelse. 

Læs mere her

 

Arrangementgruppen
Vi arbejder med arrangementer og medlemspleje – og laver alt fra hyggelige ture ud i Københavns natur til årsmøder, affaldsindsamlinger m.m.

Læs mere her


Senest opdateret 20. oktober 2020