Vil du arbejde med kommunikation, miljøsager eller arrangementer? 

Mulighederne er mange som frivillig i DN København. Det vigtigste er, at du har lyst til at gøre en positiv forskel og møde nye mennesker. 

Skriv til os på koebenhavn@dn.dk for at blive frivillig.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Måske du brænder for biodiversitet? Eller vil skabe kommunikation og hjælpe med at formidle vores arbejde til offentligheden? Det kan også være, du interesserer dig for at arbejde med natur- og miljøsager? Eller har det sociale gen på plads og gerne vil hjælpe med arrangementer og medlemspleje? (Se alle vores arbejdsgrupper her)

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt os gerne på koebenhavn@dn.dk, så får vi en snak om mulighederne. 

Mød vores Frivillige

"Jeg har lært vildt meget af at være frivillig i mediegruppen. Og miljø-indsigterne bliver toppet med politisk og strategisk forståelse". - Citat fra Linda Thyme

Om Frivilliggruppen

Vi er en mangfoldig frivilliggruppe, hvor alle er velkomne, uanset alder og baggrund. Det vigtigste er, at du holder af naturen og miljøet og gerne vil hjælpe os med at styrke den grønne udvikling.

Afhængig af dine interesser, kan du blive tilknyttet forskellige arbejdsgrupper. Hver arbejdsgruppe mødes ca. en gang om måneden, og herudover har vi fælles afdelingsmøde hver 2. måned. Her opdaterer vi hinanden og drøfter de vigtigste ting, der er sket siden sidst.

Vi snakker os til rette om tingene. Det er et af de principper, der kendetegner vores afdeling. Det er bl.a. derfor, vores aktive stort set har lige så meget at skulle have sagt som vores 12 bestyrelsesmedlemmer.

 
Skriv til os på koebenhavn@dn.dk, hvis du gerne vil være frivillig. Vi glæder os til at møde dig.


Senest opdateret oktober 2020