Vil du arbejde med kommunikation, miljøsager eller arrangementer? 

Mulighederne er mange som frivillig i DN København. Det vigtigste er, at du har lyst til at gøre en positiv forskel og møde nye mennesker. 

Skriv til os på koebenhavn@dn.dk for at blive frivillig.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Vores Arbejdsgrupper

Måske du brænder for biodiversitet? Eller vil skabe kommunikation og hjælpe med at formidle vores arbejde til offentligheden? Det kan også være, du interesserer dig for at arbejde med natur- og miljøsager?
(Se alle vores arbejdsgrupper her)

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt os gerne på koebenhavn@dn.dk, så får vi en snak om mulighederne. 

Om Frivilliggruppen

Vi er en mangfoldig frivilliggruppe, hvor alle er velkomne, uanset alder og baggrund. Det vigtigste er, at du holder af naturen og miljøet og gerne vil hjælpe os med at styrke den grønne udvikling.

Afhængig af dine interesser, kan du blive tilknyttet forskellige arbejdsgrupper. Hver arbejdsgruppe mødes ca. en gang om måneden, og herudover har vi fælles afdelingsmøde hver 2. måned. Her opdaterer vi hinanden og drøfter de vigtigste ting, der er sket siden sidst.

Vi snakker os til rette om tingene. Det er et af de principper, der kendetegner vores afdeling. Det er bl.a. derfor, vores aktive stort set har lige så meget at skulle have sagt som vores 12 bestyrelsesmedlemmer.

Skriv til os på koebenhavn@dn.dk, hvis du gerne vil være frivillig. Vi glæder os til at møde dig.

Mød vores Frivillige

"Jeg har mødt nogle vildt inspirerende mennesker i DN, og det er fedt, at folk har vidt forskellige aldre og baggrunde, mens vi allesammen arbejder for den grønne dagsorden." - Citat fra Linda Thyme, Frivilligkoordinator
"Jeg er frivillig i DN, fordi jeg mener, det er vigtigt, at naturen i sin helhed bliver en hjertets sag for os alle. Vi skal passe godt på den, lade os inspirere af den og lære af den." - Citat fra Julius fra Biodiversitetsgruppen
"Som frivillig oplever jeg et lærerigt og spændende fællesskab.
Jeg er ikke ekspert i hverken blomster eller biller, men lærer løbende noget nyt." - Citat fra Martin fra Mediegruppen

Skriv til os på koebenhavn@dn.dk for at blive frivillig.

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Senest opdateret februar 2024