I tur- og arrangementsgruppen er vi med til, at københavnerne møder storbynaturen

Og det behøver ikke at være naturture det hele. Vi kan også lave ture, hvor vi ser forbrændingsanlæg, sol- og jordvarmeanlæg eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser. Vi tager f.eks. ud og ser os omkring på Sydhavnstippen, inviterer til debatmøder om regeringens naturpolitik og er med, når der er fest i Utterslev Mose - for et nævne et par eksempler.

Vi mødes ca. to gange om året og lægger en plan for det kommende halvår. Så sætter vi os sammen om de idéer, vi har fået. Vi laver projekterne, så flest muligt får lyst til at være med - men det er også ret vigtigt, at vi selv synes, det er sjovt. Og at det giver mening.

Har du lyst til arrangere ture i DN-regi, tilbyder vi en Naturguide-uddannelse, hvor du bliver rustet til at holde arrangementer og styrkes i alt det praktiske/udenoms ved et arrangement. Så bliver det ikke så svært at holde et arrangement.

Der er altid mange idéer at få. Bliv inspireret af andre afdelinger gør, se www.dn.dk/ture, men brug også DN’s kampagner såsom Naturens Dag, Affaldsindsamling, Kystvandringen eller Naturtjek til at lave arrangementer ud fra. 

Sådan gør vi

I DN Odense, DN Nordfyn og DN Kerteminde har afdelingerne sammen sat fokus på Odense Fjord og i løbet af et år afholdt fem forskellige arrangementer, der forskellige steder langs fjorden har behandlet miljøpolitiske problemer.

Kontakt

Har du lyst til at lave arrangementer i DN København, så kontakt os på koebenhavn@dn.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.